Следете нè на:

Вести и настани

Регионален натпревар по англиски јазик ЕЛТАМ

Одлични резултати на учениците од петтите, шестите и осмите одделенија на одржаниот регионален ЕЛТАМ натпревар по АНГЛИСКИ ЈАЗИК и тоа:

Ментор Благица Чатлеска:

☘️Бошкоска Иларија, 8-мо одд. ПРВО МЕСТО ☘️Пејовска Јована, 8-мо одд. ПРВО МЕСТО ☘️Милошеска Ева 6-то одд. ВТОРО МЕСТО ☘️Ѓорѓиеска Симона 6-то одд. ВТОРО МЕСТО

Ментор Марија Дулевска:

☘️ Ѓорѓи Ѓорѓиоски 5-то одд. ВТОРО МЕСТО ☘️ Михаил Здравеки 5-то одд. ТРЕТО МЕСТО.

Честитки до менторите и учениците и многу успех на државниот натпревар!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани