Следете нè на:

Вести и настани

Регионален натпревар на вокални интерпретатори

Уште еден во низата успеси на нашите музички таленти, ученичките Барбара Гиноска и Михаела Лажоска од 8 – мо одделение под менторство на наставникот Љупчо Мирчески ја освоија 1 – та награда со 92 бодови на Регионалните натпревари во категоријата вокални интерпретатори! 👏🥇

Им посакуваме уште поголем успех наредната година

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани