Следете нè на:

Вести и настани

Раѓањето на нашиот патрон Гоце Делчев

По повод раѓањето на Македонскиот револуционер Гоце Делчев нашето училиште го одбележа со повеќе активности.

Живот и дело за Македонија – Гоцев аманет за век!
4 февруари – ДЕН НА РАЃАЊЕТО НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани