Следете нè на:

Вести и настани

Работилница за 8 ми Март

Првачињата од I б одделение поканија мајка родител на ученик која по професија е уметник да учествува во подготвувањето на честитки за нивните мајки по повод Меѓународниот празник 8 – ми Март со цел да им ги подарат своите изработки и да им го честитаат празникот.

Учениците ги израдува поддршката и во позитивна работна атмосфера, изработија прекрасни честитки во кои ги вградија своите пораки за љубов и грижа кон своите мајки.

Честит 8 – ми Март 🌹💐😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани