Следете нè на:

Вести и настани

Креативна работилница по повод 8 – ми Март – Денот на жената

Учениците од VII б одд. и членовите на француската секција во соработка со волонтерите од Франција Jade и Florian🇲🇫 од Младински Совет Прилеп и ИНФО СЕГА изработија пораки за Денот на жената кои им ги подарија на учениците од Дневниот престој во нашето училиште.

Честит 8-ми Март! 💐🌹🌷😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани