Следете нè на:

Вести и настани

Осмомартовски честитки

По повод одбележувањето на Меѓународниот ден на жената 8 – ми Март, денот кога се одбележува борбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност, ученици од одделенска и предметна настава изработија честитки со пораки за жената – наставничка, мајка, баба…жената симбол на безвременската важност во сегашноста, минатото, иднината во семејството, во работниот процес, во општеството воопшто.

Креативните творби беа изложени во училиштето и посетени од учениците и нивните родители.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани