Следете нè на:

Вести и настани

Прво место за најдобар расказ

По повод одбележувањето на 100-годишнината од раѓањето на Блаже Конески и објавениот конкурс за ученици од основното образование инспирирани од делата на Блаже Конески, ученичката Теона Ангелеска го освои првото место за најдобар расказ за седмо одделение.

Честитки на Теона за постигнатиот успех!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани