Следете нè на:

Вести и настани

Млади Франкофони

НАЈДОБРИ ВО РЕГИОН БИТОЛА!

Еве убава вест и од нашите млади франкофони од осмо одделение кои учествуваа на регионалниот натпревар за писмен состав на француски јазик.

1 – ва награда: Ана Марија Здравкоска!

2 – ра награда: Марија Котева!

3 – та награда: Јована Илиоска!

Браво, честитки за сите!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани