Следете нè на:

Вести и настани

Прво место за литературна творба

На литературниот конкурс организиран од списанието „Полжавче“ учествуваше ученичката Ања Милеска од V г одделение под менторство на нејзиниот одделенски наставник Елизабета Трајкоска и нејзината лична творба го освои првото место.

Честитки со желби за понатамошни успеси за малата поетеса!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани