Следете нè на:

Вести и настани

Прелиминарна фаза од Hippo натпреварот

Честитки за учениците Мартин Бошковски од 5 г одд. Ивана Димоска од 4 б одд. и Давид Стерјовски од 4 г одд. кои поминаа на прелиминарната фаза од меѓународниот натпревар Hippo и продолжуваат во полуфинале, под менторство на наставничките Марија Дулевска и Матеја Велјановска Спиркоска.

Браво дечиња, многу успех понатаму!

oznorMB

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани