Следете нè на:

Вести и настани

Прва олимпијада за Вселената

На првата олимпијада за Вселената која се одржа на 15.06.2023 год. во ООУ “Кочо Рацин” – Прилеп, нашиот тим кој го сочинуваа Софија Димитриеска и Михаил Ѓорѓиески (тим ПАРАЛЕЛОПИПЕДИ) освои трето место🥉

Браво, честитки за освоеното место.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани