Следете нè на:

Вести и настани

Државен натпревар по природни науки

На 8-от државен натпревар по природни науки кој се одржа на 10.06.2023 година во просториите на Природно-математичкиот факултет во Скопје зедоа учество 6 наши ученици кои се натпреваруваа во своите категории и освоија многу награди.

4-то одделение: ментор Александра Андоновска 🥈Касијана Трајкоска и 🥈Матеј Трајкоски освоија втора награда, а 🥉Ива Митревска трета награда.

5-то одделение: ментор м-р Кети Иваноска 🥇Горазд Димитриески освои прва награда, а Јана Бозароска пофалница.

6-то одделение: ментор Билјана Андреевска – Георгиеска – Анастасија Темелкоска доби пофалница.

Честитки за нашите млади научници!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани