Следете нè на:

Вести и настани

Топло добредојде за нашите идни првачиња

Пред завршувањето на учебната година, учениците од нашето училиште им посакаа топло добредојде на идните првачиња – сегашни дечиња во Јоудг Наша Иднина – Делчев Гоце.

Им ги покажаа училниците во кои ќе учат и дел од просториите во нашето училиште и училишниот двор и со кратка музичка програма заедно со наставничкиот колегиум им посакавме среќен и успешен почеток на нивното образование!

Малку помали + малку поголеми = многубројни насмевки.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани