Следете нè на:

Вести и настани

Програма за првачињата

Учениците од четвртите одделенија за првачињата од нашето училиште подготвија пригодна програма во Детската недела под мотото „Другарството е дел од детската среќа“.

Програмата беше проследена во весела атмосфера и бурни ракоплескања од присутните ученици од првите одделенија како и нивните родители и родителите на учениците учесници во програмата.

Во активностите за Детската недела првачињата беа израдувани и со пригодни подароци подготвени од училиштето кои им ги подели ВД Директорката од нашето училиште Снежана Котева.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани