Следете нè на:

Вести и настани

Презентација по повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик

По повод одбележувањето на Меѓународниот ден на мајчиниот јазик нашите дечиња од 2 – б одделение под менторство на наставничката Татјана Јованоска ни подготвија прекрасна презентација

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани