Следете нè на:

Вести и настани

Општински натпревари

Успеси на наши ученици!

Под менторство на наставничката Кети Иваноска младите научници од шесто, осмо и деветто одделение постигна одлични резултати искачувајќи се на врвот на ранг листите на општинските натпревари по природни науки и хемија.
Максимален број освоени поени и прво место, освоија Софија Димитриеска од VI a одделение и Евгенија Неданоска од IX б одделение.

Учениците Михаил Ѓорѓиески, Теодора Крстеска и Емили Иваноска од VI oдделение, Теодора Талеска, Иван Кузманоски, Антонио Милески од VIII одделение, како и деветтоодделенките Георгина Илиеска и Наталија Стеваноска се наградени со втора и трета награда и пласман на регионалните натпревари.

Честитки за освоените високи места 👏

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани