Следете нè на:

Вести и настани

Огромен успех на нашите ученици на Општинскиот натпревар по Англиски Јазик – ЕЛТАМ

Огромен успех на нашите ученици на Општинскиот натпревар по Англиски Јазик организиран од ЕЛТАМ, што се одржа денес 19.03.2022 година во нашето училиште.

5 – то одделение: Прво место: Eва Милошевска со 92 поени и Марија Николоска со 97 поени, ментор Матеја Велјаноска Спиркоска;

7 – мо одделение: Прво место: Јована Пејовска со 94 поени и трето место: Матеа Танева, ментор Благица Чатлеска;

8 – мо одделение: Прво место: Бојан Кузески и Марко Марковиќ 7 одделение: трето место, ментор проф. д-р Марија Дулевска;

9 – то одделение: Прво место: Меланија Јованоска со 98 поени и Маја Тодороска со 93 поени, ментор Благица Чатлеска;

Честитки до учениците и менторите и успех на регионалниот натпревар!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани