Следете нè на:

Вести и настани

Меѓународен ден на Франкoфонијата 20 Март

Под мотото “J’aime le français🇫🇷“младите франкофони од ООУ – „Гоце Делчев” од Прилеп преку снимени видео пораки го одбележаа меѓународниот ден на Франкoфонијата 20 Март.

Bonne journée intérnationale de la francophonie💗🇫🇷💗😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани