Следете нè на:

Вести и настани

Огромен успех на државниот натпревар по француски јазик

Честитки за нашата ученичка Ангела Илиоска од 9 в одд. за освоеното ПРВО место (77/80) на писмениот дел од државниот натпревар Олимпијади по француски јазик 2021 под менторство на наставничката Ирена Наумоска.

Со среќа на усниот дел на 14.05.2021 година 🇲🇫😊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Меѓународни ликовни награди

  На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на...

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...