Следете нè на:

Вести и настани

Офелија Настеска од осмо оделение се закити со пофалница

Нашата поетеса Офелија Настеска од осмо оделение се закити со пофалница на Државната манифестација „ Детски Рацинови средби“ која се одржа во Велес.

Под менторството на нејзината наставничка Билјана Јагуриноска се нижат нејзините успеси преку пишаниот збор.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани