Следете нè на:

Вести и настани

Награда на мегународниот карневал „Прочка 2018“

Со својот настап на мегународниот карневал „Прочка 2018“ кој го организираше Локалната самоуправа Прилеп најмладите ученици од нашето училииште, првачињата под водството на наставничката Снежана Котева

преку веселите бои и звуци на пролетта низ игра и песна го најавија доагањето на пролетта во нашите краеви. Нивниот музичко-сценски настап беше награден од страна на комисијата со врторо место во категоријата театрална маска.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани