Следете нè на:

Вести и настани

Мирјана Јованоска го освои првото место на тема „Крушево во моето срце“

На мегуопштинскиот натпревар за лични творби на тема „Крушево во моето срце“ кој го организираше СОУ„ Наум Наумовски Борче“ од Крушево ученишката која настапи под менторство на наставничката Мирјана Јованоска го освои првото место.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани