Следете нè на:

Вести и настани

Одржан 64 републички натпревар по физика

Како што му доликува на нашите ученици и оваа учебна година ја завршуваат многу успешно.

На 64 Републички натпревар по физика кој се одржа во просториите на Природно математички факултет – Скопје, учениците Георги Николоски од IX одделение освои ПРВО место 100/100. Теодора Крстеска VIII одделение трето место, Михаил Ѓорѓиески и Софија Димитриеска VIII одделение пофалници.

Учениците Симона Тасеска VIII одделение и Ненад Ризовски IX одделение имаа успешно учество.

Убаво е чувството да се работи со вакви ученици кои секогаш не прават горди наставници 🙂

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани