Следете нè на:

Вести и настани

Одбележување на 3 – ти декември, Меѓународниот ден на лицата со попреченост

Во рамките на одбележувањето на 3 – ти декември, Меѓународниот ден на лицата со попреченост, ученици од нашето училиште зедоа активно учество во меѓуучилишна манифестација под мотото „Свет без предрасуди“ која се одржа во ООУ„Рампо Левката“ – Прилеп.

Тие ја посетија изложбата од ученичката Фиона Зајкоска и учествуваа во приредбата организирана по овој повод со музички перформанс кој го подготвија учениците од IIIб одделение, рецитал од учениците од IIIб и лична творба од ученичка од Vг одделение.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани