Следете нè на:

Вести и настани

Новогодишна изложба

По повод Новогодишните и Божиќните празници преку Детската организација беше распишан училишен конкурс за новогодишни честитки. Со прекрасни изработки се претставија ученици од сите одделенија. Уредена е изложба со творбите на учениците во уилиштето која ја посетуваат учениците и родителите во слободното време. Најуспешните изработки се наградени со дипломи за освоено прво, второ и трето место.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани