Следете нè на:

Вести и настани

Новогодишен базар

По повод Новогодишните и Божиќните празници се одржа Новогодишен базар со учениците од паралелките во нашето училиште. Секоја паралелка на сопствен штанд ги изложи претходно подготвените изработки со тема од Нова година и Божик реализирани во рамките на воннаставните активности.

Продажната изложба во голем број ја посетија родителите на учениците. Активностите поминаа во весело дружење на учениците од различни возрасни групи и поддршка од наставниците и родителите на ангажирањата од ваков вид преку кои се развиваат голем број на знаења и вештини.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани