Следете нè на:

Вести и настани

Желби за побрзо оздравување

Учениците од Детската организација од нашето училиште учествуваа во работилница на тема „Хуманоста на дело“ . Од природни материјали подготвија пригодни подароци за децата кои се лекуваат во болницата „Борка Талески“- Прилеп. Со срдечни желби за побрзо оздравување ги посетија и им ја честитаа Новата 2019 година.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани