Следете нè на:

Вести и настани

Млади Франкофони

Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на секцијата по француски јазик “Млади франкофони“ реализираа новогодишна лотарија со наслов “Од децата за децата“ со што ги израдуваа своите другарчиња од петто одделение подарувајќи им новогодишни пакетчиња и честитки кои самите ги изработија во рамките на часовите по слободни ученички активности.

Споделувајќи љубов и внимание учениците си посакаа добро здравје, среќа, весело и безгрижно детство!

Среќни празници🎅🎄🎁🎉🎊

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани