Следете нè на:

Вести и настани

Новогодишна изложба

На објавениот конкурс во нашето училиште за Новогодишни и Божиќни честитки и други изработки во техники по слободен избор пристигнаа голем број на творби од учениците од одделенска и предметна настава.

Да погледнеме дел од прекрасните трудови на пријавени ученици, а изложбата нека биде составен дел од нашите честитки за среќна и успешна Нова 2021 година.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани