Следете нè на:

Вести и настани

Новогодишен базар 2020 година

Многу новогодишни изработки, среќни лица, радост и убаво расположение е дел од амбиентот на традиционалниот Новогодишен базар 2020 година во ООУ „Гоце Делчев“.


Преку креативните и разновидни изработки базарот прати порака за: среќа, радост, успех и искрени желби за се најубаво во Новата 2020 година до сите учесници на базарот.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани