Следете нè на:

Вести и настани

Недела на детето

Под мотото „Јас избирам здравје, а ти?“ учениците од IX-б одделение под менторство на наставничката Ирена Наумоска и учениците од II-a под менторство на наставничката Христина Момироска на креативен начин ја одбележаа „Неделата на детето“ пишувајќи пораки за здрав живот!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани