Следете нè на:

Вести и настани

Недела на детето

Во рамките на одбележувањето на Неделата на детето👩👦 учениците од паралелката VII-б од ООУ”Гоце Делчев” заедно со нашиот ЕВС волонтер од Франција – Théo и волонтерот на Коалиција СЕГА од Италија изработија Дрво со пораки за правата на детето!
Учениците заедно со ЕВС волонтерите 💬учеа, играа игри, цртаа🎨, креираа📝 и заеднички учеа за правата на детето.

😍Посебна благодарност до наставничката👩‍🏫 по Француски јазик – Ирена Наумоска и учениците од VII-б одделение.

Неделата на детето помина, но запамети ги твоите права и остварувај ги!
Бидејќи – СИТЕ ДЕЦА ИМААТ ПРАВО НА СРЕЌНО ДЕТСТВО!❤️

Сликите од нашата прекрасна дружба, погледни👀 ги подолу:

👇👇👇

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани