Следете нè на:

Вести и настани

Нашите вторачиња по повод детската недела

Вторачињата од нашето училиште, со повеќе активности ја одбележаа Детската недела, под мотото ,,ЈАС И СВЕТОТ ОКОЛУ МЕНЕ”.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани