Следете нè на:

Вести и настани

Најголемиот час на светот

Што ви значи зборот „детство“ 👦 👧 ?

Kои се вашите перспективи за “Иднината на детството„ 👦 👧?

Денес учениците од паралелката VII-б под менторство на одд.раководител Ирена Наумоска се вклучија во реализацијата на „Најголемиот час на светот“ искажувајќи ги своите перспективи за иднината на детството преку пораки, цртежи, новинарска статија, рап песна и сл.

Браво за сите!

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани