Следете нè на:

Вести и настани

Огромен успех на наши поранешни ученици

Нашиот поранешен ученик Марко Таневски на Балканската Олимпијада по Информатика освои исклучително висок резултат – сребрен медал. На натпреварот учествуваа најдобрите средношколци од областа на програмирањето од Бугарија, Грција, Молдавија, Кипар, Романија, Албанија, Словенија, Србија, Босна и Херцеговина и Македонија.

https://reporter.mk/…/makedonija-prvpat-osvoi-zlato-na…/

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани

 • Меѓународни ликовни награди

  На Меѓународната ликовна изложба за деца и младинци 13 Ноември организирана од страна на...

 • Секција на млади физичари

  Учениците од Секцијата Млади физичари преку своите активности сакаа уште еднаш да апелираат за...

 • Новогодишна изложба

  По повод Новогодишните и Божиќните празници во нашето училиште се организираше конкурс за ликовни,...

 • Млади Франкофони

  Денес, во пријатна новогодишна атмосфера, во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници, членовите на...