Следете нè на:

Вести и настани

Седум ученици наградени на меѓународната ликовна изложба во Скопје

На меѓународната ликовна изложба 13 Ноември – Скопје 2017 учествуваа поголем број на ученици од нашето училиште и со голема радост беше дочекано известувањето дека седум ученици беа наградени за нивните успешни ликовни остварувања.

Честитки за учениците :
Бојан Кузески IV а – прво место, ТамараГизовска IV в – прво место, Марија Димовска IVг – прво место, Миа Кочоска IVб – трето место, Јана Василеска IVб – второ место, Матеја Стојановска Vб прво место, Викторија Јакооска VIIа – второ место

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани