Следете нè на:

Вести и настани

Меѓународен ден на мајчиниот јазик

Петок 21 февруари беше одбележан Меѓународниот ден на мајчиниот јазик во нашето училиште со низа активности.


Учениците од четвртите и шестите одделенија преку јазични игри, факти за јазиците во светот и најважни моменти и датуми за нашиот мајчин јазик, се забавуваа, учеа и направија постери со кои го прославивме Меѓународниот ден на мајчиниот јазик.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани