Следете нè на:

Вести и настани

Литературен конкурс за најдобра лична творба

На литературниот конкурс за најдобра лична творба организиран од страна на Здружението на литературни творци од Прилеп, учениците од седмо и осмо одделение под менторство на наставничките по Македонски јазик Весна Крстеска и Мирјана Јованоска, се закитија со награди и тоа:

Јована Пејоска: Прво место!

Бојан Кузески: Второ место!

Марија Ангелевска: Трето место!

Ученичките Камелија Настеска, Мила Богеска и Невена Цветкоска добијаа благодарници.

Честитки за сите учесници 🙂

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани