Следете нè на:

Вести и настани

Љубители на Германскиот јазик

Секцијата „Љубители на Германскиот јазик“ под менторство на наставничката Билјана Најдоска е катче каде учениците кои го изучуваат Германскиот јазик се креативни и слободни да ги реализираат своите идеи и знаења од културата и традиционалните обележја на Германија.

Исто како и изминатите години, така и оваа година се обидоа да ја доловат новогодишната и празнична магија под мотото „Новогодишната бајка на Германистите“. Ова се дел од нивните активности.

“Jedes Kind ist einzigartig”⛄⛄⛄

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани