Следете нè на:

Вести и настани

Креативни активности за Новогодишните и Божиќните празници

Учениците од паралелката VII – б и членовите на секцијата по француски јазик во соработка со волонтерката Gülay Dedebaş од Турција🇹🇷 и волонтерот на Youth Council Prilep -Младински Совет Прилеп Théo Citron од Франција🇫🇷 направија ⛄️креативна новогодишна работилница, изработувајќи разни❄️ новогодишни честитки и украси🎅, кои подоцна ќе бидат продавани на новогодишниот базар❄️ во училиштето.

Претходно учениците од паралелките VI – б и VII – б под менторство на одд.раководители Билјана Јагуриноска и Ирена Наумоска со новогодишни изработки и украси создадоа вистинска магија во нивната училница!
Се ближат Новогодишните и Божиќните празници🎄🎅🎉🎁

Браво за нашите вредни ученици и наставници.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани