Следете нè на:

Вести и настани

Литературен конкурс по повод “Светскиот ден на книгата”

На Литературниот конкурс по повод “Светскиот ден на книгата”, нашиот ученик од деветто одделение, Матеј Трајкоски, под менторство на наставничката по Македонски јазик, Весна Крстеска, го освои ТРЕТОТО МЕСТО🥉📚📖

Свечената манифестација се одржа во Домот на културата “Илинден” во Демир Хисар.

Честитки и уште многу песни и успеси во иднина на Матеј Трајкоски.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани