Следете нè на:

Вести и настани

„Јас избирам здравје, а ти?“

„Недела на детето” под мотото „Јас избирам здравје, а ти?“ одбележана со креативни пораки за здрав живот и од учениците од 8 г одд. под менторство на наставничката Симона Петреска.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани