Следете нè на:

Вести и настани

“Јас и светот околу мене”

“Јас и светот околу мене” Под мотото на детската недела, учениците од III-в и III-г запишаа и испратија безброј пораки и желби до сите деца во светот.

Децата се нашата иднина – нашето СЕ’. Заедно да создадеме свет во кој тие ќе растат среќни и здрави, и ќе бидат почитувани и сакани.

Сите деца со исти права, за подобро утре.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани