Следете нè на:

Вести и настани

“И ние сме дел од светот”

Преку активноста “И ние сме дел од светот“ учениците од првите одделенија од нашето училиште се вклучуваат во одбележување на Детската недела.

Тие се запознаа со детските права и обврски и разговараа за нив.

Преку активностите покажаа дека се спремни меѓусебно да се почитуваат, другаруваат и соработуваат.

Разбраа дека возрасните треба да се грижат за нив, да ги сакаат поттикнуваат и поддржуваат во нивното образование и развој.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани