Следете нè на:

Вести и настани

Известување!

Од денес 16.3.2020 година на МРТВ започнува емитувањето на едукативната програма наречена „ТВ УЧИЛНИЦА“, редовно следете ја драги наши ученици и уживајте во одличната изведба на „5 плус фамилија“ 😊

http://www.mon.gov.mk/index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/3123-na-mrtv-pochnuva-emituvanje-na-edukativna-programa-tv-uchilnica?fbclid=IwAR3ShPGe1cEWEnuKpS6G6TC74U7Q9t1tAqzy7XS5QcUGJM22_JIX1wUMpso

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани