Следете нè на:

Вести и настани

Бесплатни дигитални платформи, апликации и содржини за учење дома

Почитувани родители и ученици!

Во прилог на постот можете да ги најдете БЕСПЛАТНИТЕ дигитални платформи, апликации и содржини за учење дома, во кои веруваме дека сигурно ќе се пронајдете во некои од повеќето корисни линкови.

Доволно е да создадете кориснички профил и сите активности и содржини ќе ви бидат на дланка.

Уживајте 😊

http://www.mon.gov.mk/index.php/2014-07-23-14-03-24/vesti-i-nastani/3119-besplatni-digitalni-platformi-aplikacii-i-sodrzhini-za-uchenje-doma?fbclid=IwAR3NVNWisqKa0OHSOdgjXfKw6YXnD4O3363VaJfTazo7X2zMoU5mu-AtNRc

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани