Следете нè на:

Вести и настани

Годишна програма за работа на ООУ „Гоце Делчев“ – Прилеп за учебната 2020/2021 година

Почитувани,

Во прилог на постот се наоѓа годишната програма на нашето училиште предвидена за учебната 2020/2021 година. Во неа се содржани сите информации и активности кои училиштето треба да ги исполни.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани