Следете нè на:

Вести и настани

ХИППО 2022 Полуфиналисти

Учениците Бојан Кузески од 8-в одделение, Јана Пејоска од 7-г одделение под менторство на проф. д-р Марија Дулевска и ученикот Михаил Здравески од 4-г одделение под менторство на професор Маријана Ристеска од нашето училиште, се пласираа во полуфиналната рунда на Меѓународниот натпревар по Англиски јазик – Хиппо 2022.

Финалистите ќе се натпреваруваат на светско натпреварување во Рим, Италија.

Посакуваме многу успех и идни понатамошни резултати 🙂

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани