Следете нè на:

Вести и настани

Емилија Христоска IX одделение го освои второто место на ЕЛТАМ

На општинскиот натпревар по англиски јазик во организација на ЕЛТАМ ученичката Емилија Христоска IX одделение во ООУ „ Гоце Делчев Прилеп“ чиј ментор е наставничкатаБлагица Чатлеска го освои второто место. Следат подготовките за понатамошни натпревари.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани