Следете нè на:

Вести и настани

Државен натпревар во атлетика

На 16.05.2023 год. се одржа државниот натпревар во атлетика под покровителство на Сојузот на училишен спорт, во кој учество зедоа над 200 ученици од Македонија.

Нашите ученици во одлично светло го претставија нашето училиште. Петар Стојановски од 7 одд. на 60 м го освои 3-то место под менторство на наставникот Кире Стефаноски, а Ива Стојановска од 8 одд. на 300 м го освои 1-то место и на 100 м – 3-то место, под менторство на наставникот Христо Белакапоски.

Браво Ива и Петар, ова е огромен успех, за вас и за нашето училиште.

Платени реклами

Не пропуштајте!

Платени реклами

СЛЕДЕТЕ НÈ НА Facebook

Повеќе од Вести и настани